“TG- Sé que has fet aquest estiu” tot un èxit!

“TG- Sé que has fet aquest estiu” tot un èxit!

Signatures artístiques

Al llarg de les dues primeres setmanes  de curs, dins del marc del TG Sé que has fet aquest estiu, l’alumnat de 2n va reconstruir les seves experiències i vivències estiuenques, tant reals com somiades, expressant-les en diferents formats i compartint-les  amb els companys.

Què li explicaria a un amic? Quines descobertes he fet aquest estiu? Com seria un video que plasmés la meva personalitat a partir del que m’ agrada i no m’agrada?  Com seria la meva signatura des d’una perspectiva artística?

Aquestes són algunes de les preguntes que es van fer i aquestes algunes de les seves respostes en forma de diferents produccions:
Creacions poètiques

 

Fotomuntatges

fotomuntatge_TG2n TG1_T2_t2_memba (1) fotom fotomunt

 

Creacions audiovisuals

 

 

Signatures artístiques 

Signatures artístiques foto 2

Share this post