TGPE Fem ràdio amb ‘L’Altra ràdio’

TGPE Fem ràdio amb ‘L’Altra ràdio’

En el TGPE “Fem ràdio amb l’ Altra ràdio”, l’alumnat realitza un encàrrec que ens arriba de Ràdio 4. Aquest curs 2019-20, aprofitant que coincideix amb el 40 aniversari d’aquest programa de ràdio, ens van proposar tractar sobre com era la musica, la informàtica i la televisió fa 40 anys i comparar-les amb com són
actualment.
L’alumnat, dividit en 3 grups, va fer una recerca relacionada amb el tema corresponent i també va treballar tota la part tècnica de com s’enregistra un programa radiofònic: entrevistes a persones expertes si cal, música adequada, sons, falques,pautes a seguir per l’enregistrament…
Els 3 reportatges radiofònics es van anar a gravar un dia a la ràdio i després van ser emesos dies més tard en un programa especial.

Share this post