Històries del Cel

Històries del Cel

Al TG Històries del Cel, ens acostem a l’Univers des d’una doble vessant: l’astronòmica i la mitològica. Què hi ha i com anomenem tots aquests cossos celestes que podem veure a les nits? D’una banda coneixerem els planetes, el sistema solar, els forats negres, les constel·lacions i tota mena d’astres que poblen l’Univers. També n’estudiarem les dimensions i el moviment. Però també parlarem dels mites que donen nom a aquestes constel·lacions i planetes. Orió, Perseu…rera cada nom hi ha una història mitològica que val la pena conèixer. I rera aquesta mitologia hi ha tota una cultura que és el bressol d’Occident.

Benvinguts a Històries del Cel!

 

Share this post

Comment (1)

  • Tomàs Padrosa Cervera Reply

    Impressionant! M’he quedat meravellat de la qualitat de les imatges i del so. Felicitats!

    7 febrer 2015 at 13:49

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *